NHL-matcher 3 april

Nu är det då upplagt för en riktig holmgång i natt med många intressanta streckmatcher.

Toronto möter Philadelphia hemma vilket bara måste bli en seger efter förnedringen mot Rangers senast. Philadelphia ligger sist i hela NHL och Toronto har vunnit sju raka hemma. Så det ser ju bra ut även om varje match är nervös nu.

Montreal möter Boston i den näst viktigaste matchen ikväll. Så det är bara att plocka fram hejaramsorna och lyfta fram Bruins till seger. Ja menar, Boston har ju fina traditioner med Bobby Orr (jag bara måste nämna honom när det finns tillfälle) och Phil Esposito. I år har man gjort en kanonvärvning i Mark Savard som hittills har hela 93 poäng.

Rangers möter Islanders och där Henke och gänget är klara om de vinner, medan Islanders försvinner. Jag vet inte vilket resultat som är bäst för Toronto egentligen. Om Rangers vinner finns det bara två platser att slåss om men man slipper Islanders som konkurrent. Det är nog det bästa ändå. Jag tror att Rangers kommer vinna ytterligare matcher.

Carolina och Tampa är en fruktansvärd match eftersom inget resultat är bra för Toronto. En seger för endera laget på ordinarie tid utan extrapoäng är förhoppningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *