Toronto ute ur NHL playoff den här säsongen

Jaha,,, Det var ju en fantastisk avslutningsmatch av Toronto mot Montreal. Innehöll all spänning man kunde önska. Men det gick inte att jubla eftersom Islanders fortfarande hade möjlighet att avgöra. Och det gjorde de. Seger krävdes av Islanders och den kom även om det satt långt inne.

Efter att New Jersey lite trist satt Martin Bordeur på bänken för att vila inför play off, gick ändå matchen till straffar. Så det var nära men Islanders avgjorde och tog den sista play off-platsen.

I Torontos match ledde Montreal ett tag med två mål i andra perioden. Men Maple Leafs ökade tempot och lyckades vända till 6-5. Det kunde ha varit en succe.

Men segrarna, eller i alla fall en till, borde ha kommit tidigare. I och för sig är alla matcher som man har tappat poäng i lika viktiga, men det känns som om förlusten i den viktiga matchen mot Islanders tidigare i veckan var avgörande. En seger där och allt hade varit klart.

I och med det resultatet var det väl rättvist att Islanders till sist kunde avgöra på egen hand. Men det är ju trist att missa slutspelet med en poäng efter en lång säsong. Så det är bara att tacka Kaberle och gänget för den här gången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *